Lõunasöögi retseptid

Köögivilja ühepajatoit 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 13:22
Ühepajatoit lehtkaspa, porgandi, sibula, riisi ja seentega.

Kogus: ühele

Koostisosad
40 g Searasv
40 g Või
1 tk Sibul
250 g Riis
2 tk Porgand
100 g Seened
1 tk Lehtkapsas
Sool
Must pipar
Petersell
Puljong või
1.25 l Vesi

Valmistamine
Rasv ja või kuumutada ning praadida selles sibulakuubikud helekollaseks. Segada juurde kuiv riis, porgandikettad, hakitud seened ja peeneks lõigatud lehtkapsas. Maitsestada soola ja pipraga. Kallata juurde kuum puljong ja hautada, kuni riis on pehme. Puistata peale hakitud peterselli ja juustu. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee