Kiudainerikkad toidud

Aedoa-hakkliha ühepajatoit 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 13:54
Aedoa-hakkliha ühepajatoit paprika ja tomatiga.

Kogus: neljale

Koostisosad
100 g Sealiha (läbikasvanud)
2 spl Õli
2 tk Sibul
400 g Hakkliha
Sool
Valge pipar
Paprika (jahvatatud)
2 küünt Küüslauk
Salvei (kuivatatud)
500 g Aeduba
0.5 l Puljong
Piparrohi
2 tk Paprika (roheline ja punane)
250 g Tomat

Valmistamine
Pekikuubikud praadida kuumas õlis, lisada sibulakuubikud, hakkliha, maitseained, tambitud küüslauk, segada ja lasta 10 minutit haududa. Lisada puhastatud ja tükeldatud aedoakaunad ning puljong ja piparrohi. Hautada nõrgal tulel 30 minutit. Puhastatud paprikad lõigata ribadeks, tomatid koorida (kasta enne korraks keeva vette) ja lõigata neljaks. Paprika ja tomatid lisada toidule ning hautada veel mõni minut.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee