Aedoa-hakkliha ühepajatoit
Kogus: neljale
Koostisosad
100 g Sealiha (läbikasvanud)
2 spl Õli
2 tk Sibul
400 g Hakkliha
Sool
Valge pipar
Paprika (jahvatatud)
2 küünt Küüslauk
Salvei (kuivatatud)
500 g Aeduba
0.5 l Puljong
Piparrohi
2 tk Paprika (roheline ja punane)
250 g Tomat
Valmistamine
Pekikuubikud praadida kuumas õlis, lisada sibulakuubikud, hakkliha, maitseained, tambitud küüslauk, segada ja lasta 10 minutit haududa. Lisada puhastatud ja tükeldatud aedoakaunad ning puljong ja piparrohi. Hautada nõrgal tulel 30 minutit. Puhastatud paprikad lõigata ribadeks, tomatid koorida (kasta enne korraks keeva vette) ja lõigata neljaks. Paprika ja tomatid lisada toidule ning hautada veel mõni minut.
Kommentaarid (0)