Lõunasöögi retseptid

Lehtpeedi ühepajatoit 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 13:21
Lehtpeedi-ühepajatoit hakkliha-riivsaia-riivjuustuklimpidega. .

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g Lehtpeet
1 l Puljong
LIHAKLIMBID
Sool
Must pipar
500 g Hakkliha
150 g Riivsai
100 g Riivjuust
3 tk Muna

Valmistamine
Lehtpeet lõigata tükkideks ja keeta 3 minutit puljongis. Hakklihast ja ülejäänud ainetest valmistada klimbid ning keeta neid koos lehtpeediga 10 minutit. Puistata peale hakitud peterselli. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee