Lõunasöögi retseptid

Aedoasupp 

Toidutare, 6. veebruar 2005, 14:13
Supp kuivatatud valgetest aedubadest läbikasvanud peki, sibula, tomatipasta ja viineritega.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Aeduba (heledaid)
1.5 l Vesi
150 g Pekk (läbikasvanud)
1 - 2 tk Sibul
Sellerijuur
Petersellijuur
Basiilik (värske)
Piparrohi
2 tl Köömen
100 g Tomatipasta
Sool
Must pipar
200 g Keeduvorst või viiner
100 g Hapukoor

Valmistamine
Oad panna eelmisel päeval külma veega likku. Pekk lõigata kuubikuteks ja praadida, lisada sibulakuubikud ja praadida läbi. Lisada oad koos leotusveega, maitsestada basiiliku, piparrohu ja köömnetega ning keeta 1 1/2 tundi. Maitsestada tomatipasta, soola ja pipraga. Vorst lõigata kuubikuteks, lisada supile ja keeta veel 15 minutit. Serveerimisel lisada hapukoor. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee