Vene köök

Hernesupp poola moodi 

Toidutare, 3. märts 2005, 15:17
Hernepüreesupp kuivatatud hernestest liha, selleri, porru ja peediga.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Herned (kuivatatud)
Puljong või
1 l Vesi
500 g Veiseliha
100 g Seller
1 tk Sibul
50 g Porrulauk
100 g Peet
Sool
Must pipar
Majoraan

Valmistamine
Herned ja liha panna keema puljongiga. Pehmeks keedetud herned püreestada, liha lõigata kuubikuteks. Püreele lisada vajaduse korral veel puljongit. Köögiviljad lõigata väikesteks tükkideks, lisada supile ja keeta pehmeks. Lõpuks lisada lihakuubikud ning maitsestada supp soola, pipra ja majoraaniga. Liha võib asendada seapea või - jalgadega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee