Lõunasöögi retseptid

Kartulisupp tomatiga 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 13:36
Kartulisupp värskete tomatitega

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Tomat
500 g Kartul
Supijuured
1 tk Sibul
1.25 l Puljong
Sool
Must pipar
50 g Või
Meliss ja
Petersell ja
2 spl Piparmünt

Valmistamine
Tomatid koorida (eelnevalt kasta hetkeks sõela peal keeva vette) ja lõigata neljaks. Kooritud kartulid lõigata kuubikuteks. Supijuured puhastada ja lõigata suurteks tükkideks, sibulad hakkida. Kuumas võis hautada mõni minut sibulat ja supijuuri, lisada tomatid, kartulikuubikud ja kuum puljong ning keeta 20-30 minutit nõrgal tulel. Maitsestada soola ja pipraga ning puistata peale hakitud maitsetaimi. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee