Lõunasöögi retseptid

Sellerisupp 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 13:51
Koorene selleripüreesupp juustu ja singikuubikutega.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Juurseller
1 spl Või
1 tk Sibul
1 l Puljong
Must pipar
Sool
4 spl Rõõsk koor
2 spl Riivjuust
100 g Suitsuliha

Valmistamine
Seller puhastada, lõigata kuubikuteks, keeta puljongis pehmeks ja püreestada. Sibulakuubikud hautada võis ja lisada püreele. Kuumutada keemiseni, lisada maitseained, juust ja koor ning serveerimisel singi- või vorstikuubikud. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee