Lõunasöögi retseptid

Rooskapsasupp 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 13:51
Koorene rooskapsapüreesupp pooleks lõigatud rooskapsapeakestega. Lisandiks kuumad juustuleivad.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g rooskapsast
1 l kanapuljongit
100 g rõõska koort
soola
suhkrut
muskaatpähklit

Valmistamine
Puhastatud rooskapsast keeta 10 minutit kanapuljongis. Võtta pooled rooskapsapeakesed vahukulbiga välja. Ülejäänud keeta pehmeks ja püreestada. Lisada koor, maitseained, pooleks lõigatud peakesed ja lasta korraks keema. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee