Kalatoitude retseptid

Aedviljasalat suitsukalaga 

Toidutare, 4. juuni 2005, 16:21
Suitsukalasalat aedviljaga (õun, kartul, rooskapsas, seller, marineeritud kurk) majoneesikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Suitsukala (räim, tursk)
200 g Õun
150 g Kartul
200 g Rooskapsas
100 g Seller
50 g Marineeritud kurk
100 g Majonees
1 dl Valge veini äädikas
Must pipar
1 tl Suhkur

Valmistamine
Kartulid, seller ja rooskapsapeakesed keeta. Suitsukala, seller, kurk ja õunad lõigata ribadeks. Lisada kuubikuteks lõigatud kartulid ja peeneks lõigatud rooskapsas (mõni terve peake jätta kaunistuseks), kallata peale pipra ja suhkruga segatud äädikas ning lasta seista. Enne serveerimist segada majoneesiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee