Lõunasöögi retseptid

Paprika-tomatisalat 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 13:56
Punase paprika-tomati-selleri-porgandisalat majoneesiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g tomateid
350 g punast paprikat (võib kasutada ka konserveeritud paprikat)
150 g porgandeid
100 g sellerit
300 g majoneesi
1 tl soola

Valmistamine
Värsked paprikakaunad lõigata pooleks, eemaldada seemned, pesta ja lõigata ribadeks. Porgandid ja sellerid keeta ja lõigata kuubikuteks. Peenestatud köögiviljad segada majoneesiga ja lisada neljaks lõigatud tomatid. Kui soovitakse teravamat maitset, võib majoneesile lisada 1 tl paprikapulbrit ja 1 sl lauaäädikat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee