Lõunasöögi retseptid

Aedoasalat juustuga 

Toidutare, 3. märts 2005, 15:25
Aedoasalat basiiliku ja munaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
700 g Aeduba
Sool
5 spl Õli
1 spl Äädikas
1 tk Sibul
Must pipar
100 g Juust
Basiilik (värske)

Valmistamine
Oad keeta soolaga maitsestatud vees, lasta jahtuda, lõigata tükkideks. Juust lõigata peenikesteks ribadeks, basiilik hakkida ja segada ubadega. Sibulakuubikud segada õli ja äädikaga, maitsesta pipraga ning kallata salatile. Lasta paarkümmend minutit seista. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee