Hommikusöögi retseptid

Remulaadkaste III 

Toidutare, 3. märts 2005, 15:23
Remulaadkaste sobib keedetud köögivilja, liha või kala juurde.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 kõvaks keedetud muna
2 heeringafileed
1 sibul
1 marineeritud kurk
marineeritud suure mungalille seemneid
200 g majoneesi
50 g hapukoort
soola
suhkrut
estragoni
peterselli
tilli

Valmistamine
Munad, heeringafilee, kurk ja sibul hakkida peeneks, lisada majonees, hapukoor, hakitud maitseroheline, segada läbi ning maitsestada soola ja suhkruga. Lõpuks lisada suure mungalille seemned. Serveerida keedetud köögivilja, liha või kala juurde.Hea teada !Enne serveerimist lase kastmel jahedas maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee