Vaarika-kohupiimakook
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
taigen:
125 g võid
1 dl suhkrut
1 muna
3,5 dl jahu
täidis:
3 dl vaarikakeedist
250g kohupiima
1 dl vahukoort
2 muna
1,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
Valmistamine
vahusta või ja suhkur ning lisa muna ja jahu. suru taigen võitatud pirukavormi põhja ja äärtele ning küpseta 175 kraadi juures 10 min. määri keedis eelküpsetatud põhjale. vahusta kergelt munad ja suhkur, lisa kohupiim ja koor ning kalla segu taignapõhjale. küpseta kooki veel 20-25 minutit.Hea teada !vaarikakeedise aemel võib muidugi kasutada ka muid keediseid või moose. samas võib kasutada ka purustatuid vaarikaid.
Kommentaarid (0)