Salati retseptid

Praad mis praad, paremgi veel 

Hele-Mai Alamaa, 3. juuli 2011, 17:33
Foto: Hele-Mai Alamaa
Kuigi salat, saab kõht täis ja rind uhkusest kummi. Ära unusta peeti, mis tuleb toiduvalmistamisel põhjendamatult harva meelde! Salat, mida võiks serveerida igale sööjale otse taldrikule.

Kogus: ühele

Koostisosad
Krõmpsuvat rohelist
paar head hapukurki
1 tk Apelsin
paar väiksemat peeti
Küüslauk
1 tk hapu õun
2 -3 tk Tomat
1 tk sea sisefilee
1 karp Kitsejuust
värsket tüümiani
KASTMEKS
Mesi
Oliiviõli
Sidrun
Dijoni sinep

Valmistamine
Aseta alustuseks taldrikule rebitud salatiroheline, sektoriteks lõigatud tomatid, hapukurgid ja apelsin. Vahekihiks jämedalt riivitud peet, mis on segatud õuna ja pressitud küüslauguga. Nüüd prae sisefilee lõigud hästi kuumal pannil, soola-pipart peale ja tõsta kohe taldrikule.Lõpuks lisa lihale sutsuke kitsejuustu peale. Kastme nõristab juba igaüks ise.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee