Tortide retseptid

Daim-tort 

Esta, 3. märts 2005, 15:27
See tort on tõeline elamus, arvavad kõik, kellele seda pakkunud olen. Mõne jaoks natuke ehk liiga magus, kuid krõmpsuv ja väga maitsev. Kergesti küpsetatav samuti.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 muna
2 dl suhkrut
150 g mandleid
2 1/2 tl küpsetuspulbrit
täidis:
2 dl vahukoort
1 spl kakaopulbrit
2 tl suhkrut
1 väike kotike Daimi šokolaadi või- nööbikesi (50g)

Valmistamine
Vahusta munad ja suhkur. jahvatatud mandlid sega küpsetuspulbriga ja sega munavahu hulka. Vala see hästi võitud lahtikäivasse koogivormi. Küpseta 175 ºC juures 20-25 min. Vahusta koor ja maitsesta kakao ning suhkruga. Määri see koogi peale. Puista üle Daimi shokolaadiga. Lase tordil maitsestuda paar tundi külmkapis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee