Kiudainerikkad toidud

Kartulipirukas lehttainal 

Esta, 14. mai 2009, 13:06
Maitsev lehttainapirukas.

Koostisosad
500g valmis lehttaignat
täidis:
5 suuremat kartulit
200 g sinki
1 sibul
1 tl soola
1 tl sidrunipipart
1 spl basiilikut
3 dl piima
200g hapukoort
peale:
150g riivitud juustu

Valmistamine
Rulli tainas lahti ja tõsta taignarulli abil pirukavormi põhja ja äärtele. Koori ja riivi kartulid. lõika sibul ja sink ribadeks. Sega piim, hapukoor ja maitseained. Lao riivkartulid, sink ja sibul taignapõhjale, kalla üle hapukooreseguga ja puista peale riivjuust. Küpseta 200º C ahjus 40-45 min, kata fooliumiga ja küpseta veel u 30 min.
 
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee