Lõunasöögi retseptid

Kukeseenesupp III 

Toidutare, 3. märts 2005, 15:07
Juustumeistri kukeseenesupp porru, porgandi, pastinaagi ja sulatatud juustuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 spl Õli
0.5 tk Porrulauk
1 tk Pastinaak
2 tk Porgand
1 l Kukeseen
1 l Puljong (köögivilja)
200 g Sulatatud juust
0.25 tl Valge pipar
0.5 tl Aed-harakputk
0.5 tl Tüümian
Ürdisool
2 spl Odratärklis
Murulauk (hakitud)

Valmistamine
Kuumuta potis õli. Pöörita selles porrurõngaid ja tuletikusarnaselt peeneks lõigatud juurvilju. Lisa hulka viilutatud seened, sega ja vala juurde köögiviljapuljong. Hauta suppi umbes 15 minutit. Lisa sulatatud juust lusikatäite kaupa, lase sel supisse sulada. Maitsesta supp ja tee soovi korral paksemaks vähesesse vette segatud odratärklisega. Kontrolli maitset, lisa vajadusel ürdisoola ja puista peale hakitud murulauku. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee