3. juuni 2005, 15:37
Pilvikupikkpoiss
Jogurti ja kartulitega pilvikupikkpoiss
Kogus: ühele
Koostisosad
1 dl Riivsai
2 dl Maitsestamata jogurt
2 tk Kartul (keedetud)
3 - 4 dl Pilvik (kollased, peeneks hakitud)
1 tk Sibul
1 tk Muna
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
1 tl Basiilik (kuivatatud)
Sool
Küüslaugupipar
Valmistamine
Sega riivsai jogurtisse paisuma. Haki kartulid, seened ja sibul, vala need jogurtisegusse. Lisa muna ja maitseained ning sega taigen ühtlaseks. Vormi taignast niiskete kätega pikkpoiss ja küpseta 200°C juures praeahjus umbes 30 minutit. Mahlase pikkpoisi saad, kui täidad slle sügiseste, hautatud õunaviilakatega.
Kommentaarid (0)