Lõunasöögi retseptid

Pilvikupikkpoiss 

Toidutare, 3. juuni 2005, 15:37
Jogurti ja kartulitega pilvikupikkpoiss

Kogus: ühele

Koostisosad
1 dl Riivsai
2 dl Maitsestamata jogurt
2 tk Kartul (keedetud)
3 - 4 dl Pilvik (kollased, peeneks hakitud)
1 tk Sibul
1 tk Muna
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
1 tl Basiilik (kuivatatud)
Sool
Küüslaugupipar

Valmistamine
Sega riivsai jogurtisse paisuma. Haki kartulid, seened ja sibul, vala need jogurtisegusse. Lisa muna ja maitseained ning sega taigen ühtlaseks. Vormi taignast niiskete kätega pikkpoiss ja küpseta 200°C juures praeahjus umbes 30 minutit. Mahlase pikkpoisi saad, kui täidad slle sügiseste, hautatud õunaviilakatega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee