Lõunasöögi retseptid

Kollase pilviku vürtsiroog 

Toidutare, 3. juuni 2005, 17:06
Vürtsikas pilviku-tomati-kabatshokiroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l puhastatud, tükeldatud kollaseid pilvikuid
1 sibul
1 sl õli
1/2 kabatšokki
1 purk purustatud tomateid (400 g)
1 tl soola
1 sl sibulapulbrit
1 tl aedniku ürdisegu
1 1/2 dl vett
1-2 créme fraiche´i ehk hästi värsket paksu hapukoort

Valmistamine
Peenesta sibul, kuumuta pannil õli ja prae selles põgusalt seeni ning sibulat. Lisa hulka tikusarnasteks viiludeks lõigatud kabatshokk. Sega hulka purustatud tomat ja maitseained ning vesi. Lase hetke haududa. Lisa koor ja kuumuta rooga. Paku vürtsirooga keedetud riisi ja salatiga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee