Lõunasöögi retseptid

Seenekaaviar 

Toidutare, 1. juuni 2005, 13:47
Seenekaaviar mahedatest pilvikutest (tomat, paprika, porru, petersell, till).

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl viilit
2 sl sinepit
2 tl suhkrut
2 tl valge veini äädikat
150 g hakitud kollaseid, soo- või kasepilvikuid
1 väikesteks kuubikuteks tükeldatud tomat
1 väikesteks kuubikuteks tükeldatud kollane paprika
1 dl hakitud porrut
1 dl hakitud peterselli
1/2 dl hakitud tilli
ürdisoola
(küüslauku)

Valmistamine
Sega kõik ained omavahel kokku. Serveeri külmalt näiteks kuumade pliinide või juurvilja- ja kalapihvide lisandiks.Hea teada ! Enne serveerimist lase külmas maitsestuda. Serveeri külmalt. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee