Hommikusöögi retseptid

Külm seenekaste 

Toidutare, 3. märts 2005, 15:12
Külm seenekaste pilvikutest sobib lisandiks aedvilja- ja kalapihvide juurde.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g tükeldatud soo-, kase- või kollaseid pilvikuid
2 dl viilit
1 dl väherasvast majoneesi
2 sl sinepit
2 tl suhkrut
2 tl valge veini äädikat
1 väikesteks kuubikuteks lõigatud tomat
1/2 väikesteks kuubikuteks lõigatud marineeritud kurki
1 dl hakitud porrut
1/2 dl hakitud peterselli
ürdisoola
(küüslauku)

Valmistamine
Sega kõik ained omavahel. Serveeri külma seenekastet näiteks aedvilja- ja kalapihvide juurde. Võid seened enne kastmesse panemist vähese õliga pruunistada.Hea teada ! Enne serveerimist lase kastmel jahedas maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee