Lõunasöögi retseptid

Pilviku-panniroog 

Toidutare, 3. juuni 2005, 15:28
Ahjus küpsetatud pilviku-panniroog peekoni ja sibulaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl Piim
2 dl Viili
2 tk Muna
1.5 dl Nisujahu
0.75 tl Sool
1 tl Rosépipar
2 - 3 dl Pilvik (tükeldatud)
100 g Peekon
1 tk Sibul (väike)
Petersell
Murulauk

Valmistamine
Mõõda kaussi piim ja viili. Sega hulka munad, jahu ja maitseained. Lisa tükeldatud pilvikud ning väikesteks kuubikuteks lõigatud peekon ja hakitud sibul. Vala taigen võitatud suurde pirukavormi ja küpseta ahju alaosas 225°C juures umbes 30 minutit, kuni roog on pealt hõrgult pruun. Riputa enne laualeandmist peale hakitud peterselli ja murulauku. Maiusta näiteks õhtueine ajal, paku kõrvale salatit. Panniroa hulka võid segada ka eelmisest söögikorrast allesjäänud suitsukalatükke või singi- ja juustukuubikuid.   

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee