24. aprill 2005, 11:25
Puravikuratatouille
Puravikuratatouille on suurepärane taimetoit, millega saad juba paarist leitud puravikust sügisesele söögilauale vaheldust.
Kogus: ühele
Koostisosad
0.5 l Võipuravik
1 tk Suvikõrvits
1 tk Sibul
3 küünt Küüslauk
2 tk Paprika
3 spl Õli
Ingver
Sool
Cayenne"i pipar
Valmistamine
Puhasta ja tükelda puravikud, viiluta teised köögiviljad. Kuumuta pannil õli. Lisa puraviku- ja kabatshokiviilud ning prae neist suurem osa vett välja. Sega hulka sibul, küüslauk ja paprika. Maitsesta hakitud ingveri ning cayenne´i pipraga. Lisa maitse järgi soola. Hauta rooga kümmekond minutit ja kaunista seda lõpuks värskete basiilikulehtedega. Paku köögiviljaroana koos riisiga või liharoa kõrvale.
Kommentaarid (0)