Lõunasöögi retseptid

Puravikuratatouille 

Toidutare, 24. aprill 2005, 11:25
Puravikuratatouille on suurepärane taimetoit, millega saad juba paarist leitud puravikust sügisesele söögilauale vaheldust.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 l Võipuravik
1 tk Suvikõrvits
1 tk Sibul
3 küünt Küüslauk
2 tk Paprika
3 spl Õli
Ingver
Sool
Cayenne&#034i pipar

Valmistamine
Puhasta ja tükelda puravikud, viiluta teised köögiviljad. Kuumuta pannil õli. Lisa puraviku- ja kabatshokiviilud ning prae neist suurem osa vett välja. Sega hulka sibul, küüslauk ja paprika. Maitsesta hakitud ingveri ning cayenne´i pipraga. Lisa maitse järgi soola. Hauta rooga kümmekond minutit ja kaunista seda lõpuks värskete basiilikulehtedega. Paku köögiviljaroana koos riisiga või liharoa kõrvale. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee