Lõunasöögi retseptid

Võipuravikuhautis 

Toidutare, 3. juuni 2005, 17:04
Maitsev seeneroog

Kogus: ühele

Koostisosad
umbes 1 l võipuravikke
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 sl võid
1/2 tl karrit
2 sl nisujahu
2 dl piima
2 dl rõõska koort
1/2 tl soola
1/2 tl piprasegu
1/2 tl värsket harakputke

Valmistamine
Tükelda puhastatud võipuravikud, sibul ja küüslauk. Kuumuta kastrulis või ja sega sellesse kõigepealt karri ning sibul, siis seened. Puista peale nisujahu, sega ja lisa vähehaaval piim ning lõpuks koor. Maitse hautist ja lase haududa umbes 10 minutit. Kaunista rooga enne laualeandmist värske harakputkega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee