Küpsetised

Liivatatikapitsa 

Toidutare, 5. veebruar 2005, 17:16
Pärmitaignapõhal liivatatikapitsa hernestega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 dl Vesi
17 g Pärm
0.5 tl Sool
2 spl Õli
2.5 dl Nisujahu
TÄIDIS
1 dl Sibul (hakitud)
3 dl Seened (hakitud)
Sool
Roheline pipar
2 spl Tomatipasta
150 g Juust
1 dl Herned
3 tk Tomat
1 spl Provenc&#034i maitsetaimesegu
2 dl Riivjuust

Valmistamine
Leota pärm soojas vees. Sega hulka sool, õli ja nisujahu. Sõtku taigen ühtlaseks. Rulli taignast õhuke, ümmargune ketas ja lase sel 20 minutit kerkida. Sel ajal tee täidis valmis. Pruunista kergelt sibul ja seened. Maitsesta segu soola ja rohelise pipraga. Määri kerkinud pitsapõhjale tomatipüree, tükeldatud juust ja seene-sibulasegu. Lisa herned ja viilutatud tomatid. Riputa peale maitsetaimesegu ja riivitud juust. Küpseta pitsat 225-250°C juures ahjus 12-15 minutit. Serveeri kuumalt jäävee või õllega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee