Kalatoitude retseptid

Puraviku-lõhevormiroog 

Toidutare, 3. juuni 2005, 15:27
Kasepuraviku-soolalõhe vormiroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l Kartul (kooritud)
2 tk Porgand
2 tk Sibul
Küüslauk
150 - 200 g Lõhe (soolatud)
0.5 l Puravik
2 tl Sidrunipipar
1 dl Aedtill
MUNAPIIM
3 tk Muna
5 dl Piim
Ürdisool
KATTEKS
1 dl Riivjuust

Valmistamine
Koori aedviljad. Lõika kartulid ja porgandid õhukesteks viiludeks ning sibulad rõngasteks. Lao õlitatud vormi kihiti aedvilju, kalatükke ja puravikuviile. Riputa vahele sidrunipipart ja hakitud tilli. Sega munapiim ja vala aedviljade peale. Krooni vormiroog riivjuustuga. Küpseta 175°C juures praeahjus umbes 1 1/2 tundi. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee