Võileivade retseptid

Pika saia suupisted 

Toidutare, 24. aprill 2005, 11:22
Pika saia suupiste punapuravikega saunaõhtuks.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Sai (pikk)
400 g Kasepuravik
2 spl Õli
200 g Suitsusink
3 spl Jahu
2 dl Vesi
2 spl HP - kaste
1 dl Rõõsk koor
Basiilik (kuivatatud)
Tüümian
Ürdisool
Valge pipar
Küüslauk
KATTEKS
100 g Riivjuust

Valmistamine
Lõika pikk sai pooleks ja uurista sisu välja. Pruunista tükeldatud seened õlis. Lisa peeneks lõigatud suitsusink. Sega hulka jahu. Lisa hoolega segades vähehaaval vesi, HP-kaste ja koor. Murenda hautisse saia sisu. Lase tasael tulel 15 minutit keeda. Maitsesta hautis maitseainete, ürdisoola ja küüslauguga. Maitse. Määri hautis saiapoolikutele ja kata riivjuustu kihiga. Lase juustul omandada kaunis värv 225°C ahjus, küpseta umbes 10 minutit. Maiusta tee kõrvale pärast head leili. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee