Linnuliha retseptid

Broileri-punapuravikuwok 

Toidutare, 24. aprill 2005, 12:58
Broileri-punapuravikuwok taipäraselt. Lisandiks jasmiiniriis.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sl õli
1-2 tl punast karripastat
3 küüslauguküünt
1 porru
300 g broileriribasid või 4 broileri rinnafileed
3-4 dl tükeldatud punapuravikke
1 punane paprika
1 purk kookospiima (4 dl)
2 sl sidruni- või laimimahla
1-2 sl sojakastet
2 tl fariinsuhkrut

Valmistamine
Kuumuta õli wokpannil. Sega juurde karripasta ja pressitud küüslauguküüned. Lisa viilutatud porru ja broileriribad või tükeldatud rinnafileed. Sega, kuni liha pruunistub. Lisa puravikutükid ja paprikaviilud ning sega veidi. Kalla hulka kookospiim. Maitsesta ja lase haududa 10-15 minutit. Maitse ja lisa vajadusel maitseaineid. Paku wok-rooga koos keedetud jasmiiniriisiga. Kohevama jasmiiniriisi saad, kui mõõdad kõigepealt vett vähemalt poole rohkem kui riisi (näiteks 2 dl riisi/5 dl vett). Keeda riisi umbes 5 minutit, keera tuli alt ära ja lase riisil haududa kaane all umbes pool tundi. Vala riis kaussi ja kuumuta enne laualeandmist veel mikroahjus umbes 5 minutit. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee