Lõunasöögi retseptid

Lammi leivad 

Toidutare, 26. mai 2008, 20:10
Ahjus üleküpsetatud praetud puraviku-sibulasegu ja riivitud Emmentali juustuga kaetud röstisaiad.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 l Kivipuravik
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
2 - 3 spl Või
Sool
Must pipar
Kalvados
4 viilu Röstsai
2 dl Riivjuust (Emmental)

Valmistamine
Viiluta kivipuravikud ja haki sibulad. Kuumuta panil või ja prae sibul läbipaistvaks, siis lisa puravikuviilud. Nende haudumise ajal määri röstsaiadele kergelt võid ja tõsta ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. Maitsesta seened soola ja pipra ning kalvadosega. Jaga seenesegu röstsaiadele. Krooni seda toredust riivitud Emmentali juustuga ja pane 225°C ahju küpsema, kuni juust on isuäratavalt sulanud. Naudi heade sõprade seltsis koos õllega kas või õhtueineks või eelroana.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee