Kiudainerikkad toidud

Ernesto paprikapuravikud 

Toidutare, 4. märts 2005, 10:31
Puravikuviilakad veini-äädikamarinaadis sibula ja paprikaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l Puravik (viilutatud)
0.5 tk Paprika (roheline)
0.5 tk Paprika (punane)
0.5 tk Paprika (kollane)
1 tk Sibul (väike)
MARINAAD
1 dl Valge vein
1 dl Äädikas
2 dl Vesi
2 dl Suhkur
5 tera Valge pipar
5 tera Must pipar
1 tl Askorbiinhape (apteegist)

Valmistamine
Viiluta paprikad ja sibul. Lao seeneviilud purki koos paprika- ja sibularõngastega. Lase marinaad keema, lisa sellele askorbiinhape ja kalla purki seente peale. Sule purk tihedalt, jahuta ja säilita külmas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee