Vene köök

Slaavipärane puravikusupp 

Toidutare, 4. märts 2005, 10:01
Puravikusupp porgandi, sibula, selleri ja purustatud tomatiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.75 l Puravik (tükeldatud) või
1 dl Kuivatataud puravikud
1 - 2 spl Või
Seller
2 tk Porgand
2 tk Sibul
2 - 4 küünt Küüslauk
Valge peakapsas
400 g Purustatud tomatid
1.5 l Puljong
1 leht Loorber
Must pipar
Ürdisool
1 tk Soolakurk
Hapukoor (serveerimiseks)

Valmistamine
Tükelda puravikud ja pruunista neid pannil mõned minutid koos tükikese võiga. Viiluta aedviljad. Sulata potis lusikatäis võid ja pruunista seal aedvilju. Lisa hulka purustatud tomatid, vesi, puljongikuubikud ja loorberileht. Keeda aedviljad poolpehmeks. Lisa supi sisse puravikud ja maitseained, kontrolli soolasust. Riputa valmis supile peale väikesteks tükkideks lõigatud soolakurk. Paku suppi koos hapukoore ja hea rukkileivaga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee