Ungari köök

Pusta pörkölt 

Toidutare, 5. aprill 2005, 11:04
Ungari roog. Mooritud loomaliha sibula, küüslaugu, paprika, tomati, valge veini ja kartulitega.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g Veiseliha
120 g Rasvaine (searasv, õli)
140 g Sibul
2 küünt Küüslauk
4 tk Paprika (roheline)
3 tk Tomat või
2 spl Tomatipasta
3 dl Valge vein
Paprika (jahvatatud)
Must pipar
Sool
Majoraan
1 kg Kartul

Valmistamine
Liha pesta ja lõigata suurteks kuubikuteks. Jämedalt hakitud sibulad ja küüslauk pruunistada rasvas, puistata peale paprikapulbrit ja lisada kohe liha. Pruunistada kergelt, valada juurde veidi vett ja pool veinist ning hautada vaiksel tulel kaane all. Maitsestada soola, pipra ja majoraaniga. Kui liha on poolvalmis, lisada kangideks lõigatud kartulid ja paprikaribad. Valada juurde ülejäänud vein ja hautada kaane all valmis. Hautamise ajal tuleb pörkölti aeg-ajalt ettevaatlikult segada. Anda lauale soojendatud taldrikutel.Hea teada !Serveeri kohe pärast valmistamist soojendatud taldrikutel.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee