Ungari köök

Transilvaania tokany 

Toidutare, 4. märts 2005, 10:38
Ungari roog. Suitsupeki, sibula, küüslaugu, tomatipüree, paprika ja veiniga hautatud loomaliharibad.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g Veiseliha
75 g Suitsupekk
40 g Rasvaine (searasv, õli)
1 küüs Küüslauk
40 g Tomatipasta
1.5 dl Valge vein
2 tk Paprika (roheline)
Majoraan
Sool
Must pipar

Valmistamine
Liha lõigata 6 cm pikkusteks ja 1/4 cm paksusteks ribadeks. Pekk lõigata pisut paksemateks ribadeks ja pruunistada rasvas. Pekiribad panna kõrvale, praerasvas pruunistada hakitud sibulad ja küüslauk, lisada tomatipüree ja vein ning kuumutada pidevalt segades paar minutit. Siis lisada liha, maitsestada soola, pipra ja majoraaniga, valada juurde veidi vett ja kuumutada pidevalt segades valmis. Lõpuks panna toidusse pekiribad, kuumutada veidi ja anda lauale praetud sibulaga maitsestatud kartulipudruga.Lisandiks sobib Praetud sibulaga maitsestatud kartulipuder.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee