Itaalia köök

Minestrone 

Angeelika Kang, 8. juuni 2010, 07:33
Minestrone
Paks Itaalia köögiviljasupp makaronidega

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Porrulauk
2 tk Porgand
1 tk Suvikõrvits
3 spl Õli
1.5 tk Köögiviljapuljong
500 g Tomat
1 tl Tüümian
1 purk Valged oad tomatikastmes
1 dl Makaronid
Sool
Must pipar
2 tk Varsseller
PEALE
Hakitud petersell
Parmesani juust, riivitud

Valmistamine
1. Viiluta porru, suvikõrvits ja seller. Tükelda porgandid ja tomatid. Kalla kastrulisse õli ja lisa köögiviljad. Kuumuta kaane all 15 minutit, aeg-ajalt segades.
2. Kalla juurde puljong ja maitseained. Keeda veel 30 minutit. Lisa oad ja makaronid ning keeda veel 10 minutit. Soovi korral maitsesta soola ja pipraga.
3. Serveeri hakitud peterselli ja riivitud parmesani juustuga. Tomati võid asendada ka purustatud tomatikonserviga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee