Linnuliha retseptid

Ahjuroog 

Ruth, 3. september 2005, 06:18
Ahjuroog suitsukana ja munaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.25 tk Suitsukanakoib
0.25 sl Õli
25 g Seened
1 tk Kartul
Murulauk
1.25 tk Muna
Broilerimaitseaine
Pitsamaitseaine
Valge pipar
Küüslaugusool
Sool
0.25 sl Või
Riivsai
SERVEERIMISEKS
Majonees

Valmistamine
Lõika kanaliha tükkideks ja kuumuta kergelt pannil, lisa tükeldatud kartulid ja kukeseened (või vabalvalikul seened) ning veidi broilerimaitseainet, kuumuta segades veidi. Tõsta toiduained rasvaga määritud ja riivsaiaga üleriputatud ahjuvormi ja tasanda pind. Riputa peale pitsamaitseainet ja murulauk ning löö siis pinnale ettevaatlikult terved munad, riputa neile veidi küüslaugusoola ning jahvatatud valget pipart. Küpseta 200o C juures niikaua kui munad on soovitud määral hüübinud. Seda rooga võid valmistada ka pliidil suurel paksupõhjalisel pannil lastes munadel hüübida madalal kuumusel kaane all.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee