Hommikusöögi retseptid

Munarull 

Toidutare, 5. aprill 2005, 14:03
Munarull singi-juustutäidisega

Kogus: ühele

Koostisosad
6 tk Muna
5 dl Piim
1 dl Jahu
Aedtill või
1 dl Murulauk (hakitud)
150 g Riivjuust
150 - 200 g Sink (tükeldatud)
Sool
Must pipar

Valmistamine
Kata ahjuplaadi põhi ja servad küpsetuspaberiga, kindlusta plaadi lahtine ots hoolikalt 2-3 cm paksuste saia- või leivatükkidega, sest taigen on täiesti vedel. Määri paber õliga. Haki maitseroheline ja sink peeneks, sega kõik ained taignaks. Kalla see ahjuplaadile ja küpseta 200° juures 25-30 minutit, kuni muna on hüübinud ning pealispind pruunistunud. Võta plaat ahjust, lase mõni minut jahtuda, kata siis kook teise paberiga ja keera ringi, nii jääb pruunistunud pool väljaspoole. Keera kook aluspaberi abil rulliks niipea kui su käed kuumust välja kannatavad, alusta laiemast servast, muidu saab rull liiga jäme. Paki rull tihedalt paberisse, liitekoht allpool, hoia kuni laualeviimiseni jahedas.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee