Lõunasöögi retseptid

Lillkapsasalat 

Toidutare, 5. aprill 2005, 12:00
Lillkapsasalat aedubade, tomati ja munaga õli-veiniäädikakastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Lillkapsas (väike)
100 g Aeduba (rohelised)
2 tk Tomat
2 tk Muna (keedetud)
Petersell
KASTE
6 spl Õli
2 spl Veiniäädikas
Sool
Valge pipar
Küüslauk (soovi korral)
0.5 tl Dijoni sinep
Estragon

Valmistamine
Lillkapsas jagada õisikuteks ja keeta poolpehmeks. Oad keeta samal moel. Nõrutada sõelal ja jahutada. Tomatid ja keedetud munad lõigata sektoriteks. Kaste segada lillkapsa ja ubadega, salat kaunistada tomati- ja munasektoritega. Peale riputada peterselli. Juurde pakkuda saia.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee