Lõunasöögi retseptid

Brüsselikapsas peekoniga 

Toidutare, 5. aprill 2005, 12:02
Seda rooga võib pakkuda igasuguse liharoa lisandina või kerge einena.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 - 700 g Rooskapsas ehk brüsseli kapsas
150 g Peekon
Sool
Valge pipar
2 - 3 tk Küüslauk

Valmistamine
Kapsad loputada ja eemaldada kollased lehed. Keeta soolaga maitsestatud vees 15-20 minutit, kuid mitte liiga pehmeks. Peekon lõigata viiludeks ja praadida kuumal praepannil, kuni rasv sulab, kuid liha pole veel pruunistunud. Lisada purustatud küüslauk. Keedetud brüsseli kapsad nõrutada sõelal ja valada siis praepannile. Pöörata kapsast pannil ettevaatlikult koos peekoniga ja serveerida kuumalt. Seda rooga võib pakkuda igasuguse liharoa lisandina või kerge einena, sel juhul riputada peale parmesani juustu.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee