Kiudainerikkad toidud

Líllkapsas küüslauguvõiga 

Toidutare, 5. aprill 2005, 12:03
Lillkapsas küüslauguvõiga sobib eelroaks või kergeks lõunaks.

Koostisosad
1 suur lillkapsas
1-2 kimpu peterselli
3-4 küüslauguküünt
75 g võid
200 g sinki

Valmistamine
Lillkapsas keeta tervelt. Või sulatada potis nõrgal tulel. Lisada pressitud küüslauguküüned ja keeta natuke aega sulavõis. Lisada peenestatud petersell ja väikesteks kuubikuteks lõigatud sink. Keedetud lillkapsas nõrutada sõelal, asetada serverimisvaagnale ja kallata peale soe küüslauguvõi. Pakkuda eelroana või kerge lõunana.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee