Lõunasöögi retseptid

Munakandik 

Toidutare, 5. aprill 2005, 12:11
Dekoratiivne munakandik paprika, maisi ja anshoovistega majoneesi-hapukoorekastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
6 tk Muna (keedetud)
100 g Anšoovisefilee
1 tk Jääsalat (väike)
1 tk Paprika
340 g Mais (konserv)
Kappar
Aedtill
KASTE
1 dl Majonees
1 dl Hapukoor
1 tk Küüslauk (purustatud)
2 - 3 spl Murulauk (hakitud)
Sool
Sidrunipipar

Valmistamine
Sega kokku kastmeained ja pane külmkappi. Lõika salat ribadeks, paprika kuubikuteks, nõruta mais ja haki till peeneks. Pane salat serveerimisliua põhja. Tõsta pooleks lõigatud munad salatile ja keera munade peale anshooviserõngad. Kaunista kappari ja tilliga. Grupeeri mais ja paprikatükid liuale munade ümber. Serveeri külma kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee