Veiseliha retseptid

Vasikamedaljonid kastmes 

Toidutare, 15. november 2011, 12:25
Vasikamedaljonid portveinikastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g Vasikaliha
Sool
Must pipar
2 spl Nisujahu
1 küüs Küüslauk
70 g Või
1 dl Valge vein
5 spl Portvein
1 dl Hapukoor

Valmistamine
Puhasta vasikafileed rasvast ja kõõlustest, loputa külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika kaheksaks ühesuuruseks tükiks. Riputa peale soola ja pipart ning veereta jahus. Koori küüslauguküüs ja pane pannile sulatatud võisse. Pruunista medaljone võis umbes 3 minutit, võta välja ja pane kinnikaetult sooja seisma. Kalla ettevaatlikult praevedeliku pealt ära rasv, võta välja küüslauk. Lahusta järelejäänud praevedelik valge veiniga, keeda vein peaaegu täielikult kokku. Kalla juurde portvein ja rasvane hapukoor. Keeda kaste kokku ja maitsesta soola ning pipraga. Sea medaljonid taldrikule koos kastmega, kõrvale paku riisi. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee