Veiseliha retseptid

Jahimehepada 

Toidutare, 5. aprill 2005, 13:57
Hautatud loomaliha shampinjonide, kartuli ja porgandiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
750 g Veiseliha
Sool
Must pipar
2 tk Sibul
500 g Šampinjonid
4 spl Õli
1.25 dl Punane vein
2.5 dl Lihapuljong
3 tk Porgand
3 tk Kartul

Valmistamine
Loputa liha külma vee all, tupsuta kuivaks ja hõõru sisse soola ning pipraga. Koori ja haki sibulad. Puhasta, pese ja viiluta shampinjonid. Kuumuta suures potis või pannil õli ja pruunista selles suurel kuumusel liha. Lisa sibulad ja seened, hauta. Kalla juurde punane vein ja keeda tasasel tulel 30 minutit, vala peale puljong ja hauta veel 30 minutit. Koori pese ja viiluta porgandid ning kartulid, pane liha juurde potti või pannile ja keeda nõrgal tulel umbes 30 minutit. Anna liha lauale koos juurviljadega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee