Veiseliha retseptid

Loomarinnarull 

Toidutare, 5. aprill 2005, 13:58
Õllekastmes mooritud loomarinnarull porgandi, sibula ja selleriga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Veiseliha
2 spl Nisujahu
Sool
Must pipar
125 g Pekk (läbikasvanud)
500 g Sibul
125 g Juurseller
30 g Rasvaine
2 spl Demerara suhkur
3 dl Õlu (tume)

Valmistamine
Loputa liha külma vee all ja tupsuta kuivaks. Sega jahu soola ja pipraga ning veereta selles liha. Lõika pekk väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibulad. Kaabi, pese ja haki porgandid. Pese seller, koori jämedakiuline väliskiht ja lõika kangid viiludeks. Kuumuta potis loomarasv ja pruunista selles liha mõlemalt poolt. Tõsta liha pannilt sooja kohta seisma. Sulata praerasvas pekk, lisa juurvili ja hauta, sega sisse ka suhkur ja õlu. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Aseta liha juurviljale ja moori kaanega kaetult nõrgal tulel umbes 2,5 tundi, aeg-ajalt liha keerates. Võta liha välja ja keeda hautamisvedelikku veidi kokku. Aseta liha taas köögiviljale.Lisandiks: Keedetud kartulid ja kähar peakapsas.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee