Veiseliha retseptid

Veiserulaad basiilikuga 

Toidutare, 15. november 2011, 13:09
Ürtide ja läbikasvanud pekiga täidetud veiserulaadid kastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 tk Veisefilee (a 200 g)
Sool
Must pipar
200 g Juurseller
Basiilik (värske)
Sidrunmeliss
2 tk Munakollane
100 g Pekk (läbikasvanud)
3 tk Sibul
3.5 dl Lihapuljong
3 dl Hapukoor

Valmistamine
Hõõru liha sisse soola ja pipraga. Koori, pese ja riivi jämedalt juurseller. Haki peeneks basiilik ja sidrunmeliss. Klopi munakollased lahti koos selleri, ürtide, soola ja pipraga. Jaga mass rulaadidele. Haki pekk peeneks, sulata pannil välja rasv ja puista pekitükid lihale. Rulli liha kokku ja torka kinni. Maitsesta soola ja pipraga ning pruunista praerasvas. Koori ja viiluta sibulad ning lisa rulaadidele. Moori kaane all u 1-1,5 tundi, aeg-ajalt lihapuljongiga üle valades. Võta rulaadid pannilt ja aseta sooja. Sega rasvane hapukoor kastmesse, keeda kokku kreemja konsistensi saamiseni. Maitsesta soola ja pipraga. Püreesta kaste mikseriga. Tõsta rulaadid kastmesse ja kuumuta vähe aega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee