Lõunasöögi retseptid

Külm sibulakreem 

Toidutare, 20. märts 2005, 13:02
Siidris keedetud sibulatest valmistatud ja vahuveiniga maitsestatud püreesuppi serveeritakse külmalt koos vahukoorega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Sibul
1 l Siider
Sool
Must pipar
1 küüs Küüslauk
1 leht Loorber
2 dl Rõõsk koor 35%-line
2 dl Vahuvein
1 - 2 tk Roheline sibul (noor)

Valmistamine
Koori sibulad ja lõika neljaks. Keeda sibulaveerandikud koos siidri, maitseainete, kooritud küüslauguküüne ja loorberilehega madalal kuumusel u 45 minuti jooksul pehmeks. Võta välja loorberileht, püreesta supp mikseriga ja pane külma. Enne serveerimist vahusta vahukoor. Lõika puhastatud ja pestud kevadsibulad õhukesteks rõngasteks. Maitsesta supp, sega juurde vahuvein ja tõsta tassidesse või taldrikutele. Serveerimisel tõsta supile vahukoort ja riputa peale sibularõngaid. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee