Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
1 tund ja 20 minutit
Koostisosad
Veiseliha või
400 g Lambaliha
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
3 tk Porgand
1 tk Baklažaan (väike)
1 tk Paprika (roheline)
400 g Kikerhernes (1 purk)
400 g Tomat omas mahlas (1 purk)
4 - 5 dl Vesi
1 dl Õli
1 tl Sool
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.75 tl Nelk (jahvatatud)
0.75 tl Kaneel (jahvatatud)
0.25 tl Must pipar
Safran
Koriander (värske)
Valmistamine
Lõika liha tükkideks, pruunista õlis ning maitsesta aineloetelus toodud maitseainetega. Tõsta potti. Lõika sibulad õhukesteks sektoriteks, haki küüslauk (ja soovi korral tšilli). Lõika porgandid, baklažaan ja paprika tükkideks. Pruunista köögiviljad pannil ja lisa potti. Pane sinna ka nõrutatud kikerherned, tomatid koos leemega ja vesi. Hauta rooga kaane all pliidil või 175kraadises ahjus umbes 1 tund. Serveeri näiteks värskete ürtidega segatud kuskussiga.
Kommentaarid (0)