Kalatoitude retseptid

Langustisalat 

Toidutare, 7. aprill 2005, 13:44
Soe langustisalat suhkruherneste ja endiiviaga kastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
10 lehte Basiilik (värske)
Sool
1 spl Šerriäädikas
Must pipar
4 spl Oliiviõli
1 tk Endiivia (kähar sort, väike)
150 g Suhkruhernes
1 spl Või
200 g Langustiliha

Valmistamine
Pese ja kuivata basiilikulehed, püreesta soolaga uhmris. Sega juurde äädikas, värskelt jahvatatud must pipar ja õli. Vali käharast endiiviast välja ainult õrnad lehed, pese ja kuivata. Pese ja kuivata suhkruherned ja hauta pannil kuumas võis umbes 2 minutit. Lisa langustiliha, soojenda, maitsesta soola ja pipraga ning aseta salatile. Piserda peale salatikastet. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee