Lõunasöögi retseptid

Oasalat seentega 

Toidutare, 7. aprill 2005, 13:45
Aedoasalat shampinjonidega kastmes. Enne serveerimist lase ubadel paar tundi kastmes maitsestuda.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Aeduba
Sool
2 tk Šalottsibul
2 spl Veiniäädikas
0.5 tl Sinep
Must pipar
0.25 tl Suhkur
6 spl Oliiviõli
150 g Šampinjonid
2 spl Murulauk (hakitud)

Valmistamine
Eemalda ubadelt kiud, pese, tükelda ja keeda neid kerges soolvees umbes 15 minutit. Salatikastmeks koori shalottsibulad, lõika väikesteks kuubikuteks, sega juurde äädikas, sinep, värskelt jahvatatud must pipar, 1/4 tl soola ja suhkur. Klopi juurde õli. Lisa nõrutatud soojad oad ja jäta paariks tunniks seisma. Puhasta pese ja viiluta shampinjonid, sega salatisse. Garneeri hakitud murulauguga. Hea teada !Enne serveerimist lase ubadel paar tundi kastmes maitsestuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee