Lõunasöögi retseptid

Endiiviasalat Roquefort´iga 

Toidutare, 7. aprill 2005, 13:50
Endiiviasalat Roquefort´i juustu ja kreeka pähklitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 endiivia
20 g Roquefort´i juustu
1 sl veiniäädikat
1/2 tl sinepit
4 sl pähkliõli
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
10 Kreeka pähklit

Valmistamine
Puhasta, pese ja kuivata salat ning lõika ribadeks. Suru kahvliga puruks juust, sega kokku äädika, sinepi ja pähkliõliga. Maitsesta pipra ja soolaga. Kalla kaste salatile vahetult enne serveerimist. Garneeri purustatud pähklituumadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee