Lõunasöögi retseptid

Endiivia-apelsinisalat 

Toidutare, 26. mai 2008, 18:40
Endiivia-apelsini-sibulasalat röstitud kõrvitsaseemnetega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 kähar endiivia
4 veriapelsini
1 sibul
soola
5 sl oliivõli
värskelt jahvatatud musta pipart
50 g kõrvitsaseemneid

Valmistamine
Puhasta, pese ja kuivata salat ning lõika suupärasteks tükkideks. Koori ja fileeri apelsinid, säilita töötlemisel väljavoolav mahl. Koori ja poolita sibul, lõika pikuti õhukesteks seibideks. Riputa peale soola ja jäta 10 minutiks seisma. Sega sibul apelsinide ja salatilehtedega. Valmista salatikaste apelsinimahlast, õlist ja piprast ning kalla salatile. Kuivrösti kõrvitsaseemned ja riputa salatile.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee